ブルワリーの概要
《English below》
伊勢角屋麦酒は、戦国時代の1575年(天正3年)創業。
伊勢詣で旅人にお茶を振る舞う茶屋「角屋」を源とする餅菓子屋「二軒茶屋餅角屋本店」が醸造するビールです。
伊勢角屋麦酒は、400年以上もの歴史を持つ餅菓子製造に加え、大正時代からは味噌たまりの醸造も始めた老舗「角屋」が、新たな取り組みとしてビール造りを始めました。
小さくても存在感のあるブルワリーであり続けたい「世界が認めるビール造り」という想いのもと、できる限り無農薬・無化学肥料の麦芽にこだわり、“熱殺菌”や“ろ過”をしない本物の生ビールを作っています。
Information
会社名 伊勢角屋麦酒
所在地 〒516-0017
三重県伊勢市神久6-428
TEL 0596-21-3108
会社URL https://www.biyagura.jp/ec/
ISE KADOYA BREWERY
Overview
Ise Kadoya Microbrewery was founded in 1575 during the Sengoku period as a café to serve tea to travellers coming for a pilgrimage to the Ise Shrine. They had been producing Mochi-sweets over 400 years, and during the Taisho period, they began to produce Miso as well. Then, Ise Kadoya Microbrewery started the new thing, beer brewing.
The brewery is small, but they have a presence worldwide and aim to become a world-class brewery. Ise Kadoya Microbrewery uses organic hops for their beer as much as they can, and is committed to brewing genuine draft beer which is not heat-sterilized or filtered.
Information
Company name: Ise Kadoya Microbrewery
Address: 6-428 Jinkyu, Ise city, Mie, 516-0017, Japan
TEL: +81-596-21-3108
Website: http://www.kadoyahonten.co.jp/English/